کفپوش
یکی از فاکتورهای مهم در دکوراسیون داخلی، خارجی و فضاهای شهری نظیر پیاده روها، پارکها، میدان ها، کفپوش های ساختمانی کفپوش های اداری و تجاری طراحی کفسازی و بهره مندی از کفپوش های جذاب است.از دید بصری می توان گفت که فرد پیاده به واسطه افق دید و سرعت حرکت، بیش از جدارههای شهر کفپوش و کفسازی های جذاب به چشم می ایند و نقش مهمی را در درک فضایی استفاده کنندگان از محیط دارند.
کفپوش بتنی
توسعه شهر نشینی و نیاز بیشتر به فضاهای رفت و آمد از یک سو، قیمت نسبتا پایین و کیفیت بالای کفپوش های بتنی و تنوع در رنگ، طرح و ابعاد از سوی دیگر، سبب افزایش روز به روز استفاده از آنها شده است.کف سازی مسیرهای پیاده باید مقاوم و با توجه به شرایط اقلیمی با مصالح مناسب انجام گیرد. پیاده روها با فضای اطراف در تعاملاند و میتوانند به زیبایی بصری بیافزایند، همچنین مطلوبیت این مسـیرها در وجه شـهر تاثیرگذار اسـت. علاوه بر این، مشـخصـات مکانیکی و حفظ ویژگیهای ظاهری و مکانیکی در طول زمان (دوام،) کف سازیهای بکارگرفته شــده باید مد نظر گرفته شــود زیرا علاوه بر بار مالی خرید قطعات پیش ساخته و اجرای کفسازی بتن بکار رفته، برای تولید آنها از سیمان و مصالح سنگی (شن و ماسه)، که مورد اول مصالحی گران و زیانبار برای محیط زیســت و دومی مصــالح غیر قابل جایگزینی می باشــد، تولید می شــود.
یکی از مزیت های کفپوش های بتنی خاصیت ضد سایش بودن ان ها و مقاوم در مقابل شرایظ جوی و محیبطی است که امکان استفاده ان را در شرایط مختلف و مکان های پر تردد بوجود می اورد.
در واقع انواع کفپوش های بتنی شامل دو نمونه زیر میشوند:
۱٫کفپوش پلیمری:به طور کلی کفپوش های پلیمری از جنس رزین اپوکسی و پلی اورتان است که با ایجاد واکنش های بسیار قوی در بین ترکیبات خود میتواند یک شبکه سه بعدی و کاملا غیر قابل نفوذ را بوجود اورد.در واقغ میتوان گفت کفپوش های پلیمری به نوعی بتن خود متراکم است که این تراکم ها بوسیله رزین سنگ مصنوعی و رزین پلیمری انجام میگیرد. در واقع در بین انجام این فرآیند های پلیمری و افزودنی های شیمیایی،باعث ایجاد چسبندگی بالا در بین مواد شده و شبکه مستکم خوبی با دوام بسیار بالا را در کنار هم میسازنند.
کفپوش بتنی با ترکیبی از سیمان، چسب بتن، ماسه، آب و بتن ساخته شده و از مهم ترین عناصر مبلمان شهری به حساب می آید. این نوع کفپوش ها دارای طرح ها و مدل های مختلفی هستند و در مکان های پر تردد و پر ترافیک استفاده می شوند و با هر نوع آب و هوایی سازگاری دارند. این محصولات نسبت به سایر ورشهای کف سازی به طور نسبی ارزان بوده و اجرای آن آسان است. همچنین کفپوش های بتنی از مقاومت سایشی و فشاری بسیار بالایی برخوردار بوده، غیر قابل اشتعال است و دوام زیادی در برابر عوامل مخرب از جمله یخ زدگی دارند.
انواع کفپوش بتنی
کفپوش های بتنی که با انواع روشهای پرس تر، خشــک و یا میز ویبره و انواع مواد فوق روان کننده و رنگهای شــیمیایی برای ایجاد طرح و رنگهای متنوع قابل تولید است، پرکاربردترین مصالح مورد استفاده در کفسازی معابر شهری و پیاده روها به شمار می رود.
کاربردهای کفپوش
- کف سازی معابر،پیاده روها ، تقاطع ها ، راه آهن و مترو ، فروشگاه هاه و …
- کف سازی صنعتی،بهداشتی ، ورزشی
- کف پله محوطه های بیرونی
- رویه محوطه های پالایشگاهی و جایگاه های سوخت گیری
- رویه رمپ ها ، شیب ها و پیچ ها
- پارکینگ ها و انبار ها و بندرگاه ها
- و مکان هایی که سطوح تحت سایش شدید قرار دارند
مزایای استفاده از کفپوش بتنی
- نصب ساده
- حمل و نقل آسان
- کم هزینه بودن
- استحکام بالا
- مقاوم در برابر یخ زدگی
- ضد لغزش
- ضد آتش
- تنوع ابعاد
- تنوع رنگ
روش تولید انواع کفپوش
روش های تولید معتبر شناخته شده کفپوش های بتنی سه روش فشاری تر (پرس تر،) فشاری خشک (پرس خشک) و ویبره ای می باشند. محصولات تولید شده در روش پرس تر به مراتب کیفیت بهتری نسبت به دو روش دیگر دارند. همچنین تولید با استفاده از میز ویبره سنتی ترین روش تولید است که عموما کیفیت محصولات تولیدی به دلیل وابستگی به اپراتورهای انجام دهنده متغییر می باشد. در تمام روشها می توان از یک ملات ریزدانه برای پوشش سطحی (سطح رویه) استفاده نمود و بدین ترتیب کیفیت لایه سطحی با بتن اصلی متفاوت خواهد بود. این لایه سطحی باید از چسبندگی و اتصال خوبی با بتن اصلی برخوردار باشد.
روش تولید کفپوش ویبره ای
در روش ویبره ای (میز ویبره) بتن تولید شده با سطح کارایی خمیری یا خمیری شل در قالبهایی با جنس پلاستیک فشرده ریخته می شوند و با قرار دادن قالبها بر روی میز ویبره تراکم صورت می گیرد. در این روش برای رسیدن به سطح کارایی خمیری که منجر به تراکم کافی در نمونه های تولیدی با میزه ویبره شود، نیازمند استفاده از مواد روان کننده یا فوق روان کننده می باشیم. شواهد و تجربیات قبلی در این روش، نشان داده است که در صورت عدم استفاده از روان کننده و عدم کاهش نسبت آب به مواد سیمانی نمی توان محصولی با مشخصات مکانیکی و دوام قابل قبول تولید نمود. همچنین برای ایجاد دوام مورد نظر به ویژه در شرایط محیطی دارای یخبندان و ذوب شدن های مکرر دستیابی به بتن مطلوب بدون مواد حبابزا عملا مشکل و شاید غیرممکن باشد.
روش تولید کفپوش پرس خشک
بتن مورد استفاده در روش پرس خشک با سطح کارایی خیلی سفت، به اصطلاح بتن خشک، در قالب ریخته می شود و در حین ویبره پرس با فشار زیاد سبب متراکم شدن بتن می گردد. در این روش عموما از دو نوع بتن در قسمت سطحی (رویه) و میانی (پایه) استفاده می شود. این روش امکان دستیابی به نسبت آب به مواد سیمانی کم بدون استفاده از مواد افزودنی روان کننده یا حباب زا را فراهم می آورد. نتیجه مطلوب در این روش تا حدود زیادی علاوه بر استفاده از طرح اختلاط مناسب بتن مصرفی، مشروط به تراکم کافی و عملآوری کافی بعد از تولید است.
روش تولید کفپوش پرس تر
در روش پرس تر بتن با سطح کارایی خمیری شل یا خیلی روان تولید و در قالب ریخته می شود و متراکم می گردد؛ سپس آب اضافی از سطوح آن مکیده یا توسط صفحات جاذب آب، جذب می گردد و همزمان با خروج آب، بتن لرزانده و فشرده می شود تا فضای خالی ایجاد شده در اثر خروج آب تا حد امکان کم گردد. پس از این مرحله کفپوش های بتنی روی پالت قرار گرفته و پس از بسته بندی (معمولاَ) به اتاق بخار برای عمل آوری منتقل می شوند. قطعات تولیدی به این روش دارای مشخصات مکانیکی بسیار مناسب و عملکرد قابل قبول در مقابل سیکل های یخبندان، عوامل سایش و فرسایش نسبت به دو روش دیگر می باشند.
رنگ کفپوش
رنگ ها می توانند با سردی و گرمی خود، با تظاهر یا فروتنی خود، ایجاد تنش و یا آرامش کرده و به هر حال در فضا وزن ایجاد نمایند. رنگ پدیده ای است که در همه جا حضور دارد و نقش بازی می کند. رنگ های متعدد و یا مخلوط می توانند، باعث ایجاد جذابیت یا شادمانی مضاعف در یک منطقه شوند. زیرا تنوع جزئی که در رنگ های واقعی سنگ بوجود می آید، این اجازه را به کفپوش تولید شده می دهد که بسیار طبیعی به نظر برسند.
در کاربرد رنگ در کف سازی باید در نظر داشت که رنگ های روشن نور را باز میتابانند و رنگ های تیره با جذب نور، مقاومت کمتری در برابر حرارت دارند. استفاده از رنگ های طبیعی سنگها و مصالح، در زیباسازی و کیفیت محصول برتری دارد.
معایب کفپوش بتنی
در کنار مزایای متعددی که برای کفپوش بتنی بر شمرده شد، می بایست به معایب آن نیز اشاره شود.
کف پوش های بتنی همان طور که قابلیت جذب گرمای بالایی دارند، هنگام عدم وجود آفتاب، فضای سردی را ایجاد خواهند کرد. البته در منزل به راحتی با استفاده از یک قالیچه می توان این مشکل را مرتفع نمود.
عدم قابلیت ارتجاعی کفپوش بتنی، یکی دیگر از معایب آن می باشد. این موضوع می تواند در ناراحتی مفاصل و کمر نقش داشته باشد. البته برای این مورد نیز کافی است در اماکنی که مدت زیادی را روی این کف پوش ها می گذرانید پادری هایی که از جنس چوب پنبه یا لاستیکی هستند، استفاده کنید.
به سبب سفتی زیاد بتن، در صورت برخورد اشیای شکستنی با این کف پوش، احتمال شکستن آن ها زیاد خواهد بود. بنابراین حتی الامکان اتاق کودکان و افراد سالخورده را با این کف پوش ها پوشش ندهید.
مورد دیگر که به نحوه ی کاربرد کفپوش مربوط می شود، بتونه کاری صحیح آن است. در صورتی که این کار به درستی انجام نشود امکان رشد قارچ و کپک به دلیل جذب رطوبت در کف پوش وجود دارد.
قیمت کفپوش بتنی
قیمت کفپوش های بتنی می تواند متناسب عوامل مختلفی از جمله روش و فناوری ساخت، نوع مصالح به کار رفته، ابعاد، کیفیت ساخت و همچنین رنگ متفاوت باشد. شرکت سبک بتن پرتیکان با بهره مندی از مدرن ترین تجهیزات و فناوری های روز دنیا توانسته است محصولاتی با کیفیت بالا و در عین حال قیمت مناسب تولید کند. مشتریان عزیز می توانند از طریق تماس تلفنی و یا سیستم استعلام قیمت سایت، قیمت هر نوع از محصولات ما را دریافت کنند.
ویژگی های سنگ فرش و کفپوش های تولیدی شرکت سبک بتن پرتیکان
محصولات تولیدیِ این شرکت از مزایای رقابتی متعددی برخوردارند که بخشی از انها از قرار زیر است:
– مقاومت بالا و در صورت نیاز سبک سازی محصول
– عدم نیاز به اسکوپ گذاری، نصب و اجرای آسان
– قابلیت سوراخکاری و برشکاری محصول
– مقاومت در برابر شرایط جوی
– رنگ عمقیِ محصول، ثبات رنگ و مقاومت در برابر اشعه ماورای بنفش خورشید
– تنوع در رنگ و مدل در تطابق با نظر مشتری و معمار ساختمان
– عدم تغییر رنگ و عدم جذب گرد و غبار
– ایده آل برای نمای ساختمان، مغازه، کافی شاپ و انواع بناهای خصوصی و عمومی
– عمر بالا
– امکان ایجاد قابلیت هایی همچون ضد خش و نوشتار، ضد سایش، آب گریز، ضد شوره
– امکان ایجاد قابلیت هایی همچون تنفس پذیری، تصفیه کنندگی هوا و خود تمیز شوندگی
– همه محصولات تولیدی این شرکت دارای ۶ گواهینامه استاندار بین المللی و همچنین گواهینامه استاندارد ملی می باشند.
در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید